Boka våra experter i Almedalen

Våra experter har koll på det allra senaste inom hållbart byggande, och vet det mesta om hur man bygger och renoverar energieffektivt.

Passivhuscentrum Västra Götaland finns på plats i Almedalen 3-8 juli. Vi är ett oberoende och offentligt informationscentrum som arbetar med utbildningar, rådgivningar och utvecklingsprojekt, och våra experter kan delta i era paneler, debatter och seminarier.

Boka nu! info [at] passivhuscentrum [dot] se

 

Karin Nyquist, arkitekt med inriktning på långsiktigt hållbart byggande, BREEAM Assessor och expert på livscykelanalyser i byggnadsmaterial. Undervisar i hållbart byggande på masternivå på flera högskolor. Har över 20 års erfarenhet från miljö-, hållbarhets- och kretsloppsfrågor i projekt både i Sverige och utomlands. Just nu är Karin bland annat engagerad i ett projekt som ska ta fram ett öppet, gratis och transparent LCA-verktyg för byggbranschen.

Per Andersson, expert med fokus på hållbar utveckling inom stadsutveckling och bygg- och fastighetsförvaltning. Projektledningschef för Passivhuscentrum Västra Götaland och sakkunnig inom fuktsäkerhet, Miljöbyggnad och CEEQUAL. Har över 20 års branscherfarenhet av arbete med miljö och hållbarhetsfrågor, i specialist- och chefsroller inom Skanska, Älvstranden Utveckling, Peab, Bengt Dahlgren och PPS Consulting.

Pär Svensson, byggnadsingenjör, certifierad passivhusdesigner och sakkunnig expert inom hållbart byggande för nybyggnation och renovering. Pär är också kunnig inom det helt nya certifieringssystemet Living Building Challenge och engagerad i Norfac, som är ett nordiskt samarbetsprojekt som går ut på att ta fram hållbara prefablösningar för renovering av miljonprogrammet. Pär har 20 års erfarenhet från byggbranschen, som entreprenör, projektledningskonsult, projektchef och fastighetsutveckling energi och miljö.

 

Maila info [at] passivhuscentrum [dot] se om du vill boka eller veta mer.